Selectie van centrifuge

Diensten

Selectie van centrifuge

Het is gemakkelijk te begrijpen hoe een potentiële klant in de war kan raken door de overvloed aan merken en modellen, leveranciers en fabrikanten die momenteel actief zijn binnen de centrifugemarktplaats.

Centrifuge Selection 1
Centrifuge Selection 2
Centrifuge Selection 3

Selectie van centrifuge-apparatuur - Welke apparatuur is het meest geschikt?

Er zijn een aantal belangrijke vragen die de klant moet beantwoorden voordat hij verder gaat.

  • Weet ik wie de leveranciers en fabrikanten zijn?
  • Waar vind ik ze?
  • Wat is de meest geschikte apparatuur voor mijn product?
  • Moet ik nieuwe apparatuur aanschaffen, is een opgeknapte machine geschikter, of kan ik wellicht een machine huren?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende leveranciers en hun apparatuur?

Tenzij de antwoorden op deze vragen al bekend zijn, is het mogelijk kostbare tijd, geld en moeite te verspillen, wat resulteert in een dure investering in een centrifuge die misschien niet geschikt is voor het betreffende scheidingsproces.
Specifieke producten vallen zelden in wat men een standaard uniforme slib zou kunnen noemen. Daarom kunnen, ondanks bewezen wetenschappelijke formules, de eigenschappen ervan niet netjes worden ‘ingeplugd’ in een formule of een softwarepakket.

Ondanks de toenemende snelheid van vooruitgang in dit hoog technologische tijdperk blijft de juiste selectie van een centrifuge nog steeds meer een kunst dan een wetenschap. Met het oog hierop kunnen testen/evaluaties niet worden vervangen en is eerdere ervaring met soortgelijke producten van essentieel belang bij het selecteren van een centrifuge voor een nieuw, onbekend of niet-geïdentificeerd product.

NCD Separation Solutions Ltd. beschikt over de kennis en ervaring om onzekerheid en twijfel weg te nemen, en vermindert daarmee aanzienlijk de tijd en de kosten die nodig zijn voor het selecteren van de geschiktste machine, en helpt daarnaast vast te stellen waar u deze het beste kunt kopen.

OVER NCD SEPARATION SOLUTIONS

NCD Separation Solutions Ltd is een uniek bedrijf dat een uitgebreid assortiment aan centrifuge-advies en centrifuge-engineering producten en diensten levert.