Evaluatie van locatie

Diensten

Evaluatie van locatie

Voordat u investeert in werk op een voorgestelde of bestaande centrifuge-installatie, of het nu gaat om mechanisch, elektrisch of procesgerelateerd, raden wij u sterk aan tijd te besteden aan een gedetailleerde evaluatie van de installatie als geheel, en niet alleen van de centrifuge in isolatie.

Site Evaluations 1
Site Evaluations 2
Site Evaluations 3

Evaluaties van centrifugelocaties - Een uitgebreid onderzoek op locatie

Er zijn een groot aantal afzonderlijke gebieden die gezamenlijk een dramatisch effect kunnen hebben op de efficiëntie en prestaties van de centrifuge, zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts. Dit zijn belangrijke gebieden die keer op keer over het hoofd worden gezien.

Onze ervaring heeft geleerd dat meer dan 300 individuele vragen dienen te worden beantwoord bij het evalueren van de prestaties van een centrifuge-installatie, of het nu een om een bestaande installatie gaat of een die voor de toekomst wordt voorgesteld.

NCD Separation Solutions heeft deze vragen geformuleerd in een gedetailleerde vragenlijst. Zodra alle gegevens volledig zijn verzameld, zal een uitstekend overzicht van de situatie naar voren komen, met aandacht voor de belangrijkste gebieden die moeten worden gewijzigd.

Het doorlopen van een dergelijke uitgebreide vragenlijst neemt meestal één volledige dag in beslag, mits alle relevante informatie tijdig en op een kosteneffectieve manier kan worden vastgelegd. Na het doorlopen van de vragenlijst wordt een gedetailleerd schriftelijk rapport opgesteld met de bevindingen en eventuele aanbevelingen.

Het rapport zal voldoende gedetailleerd zijn om de ingenieur in staat te stellen duidelijk te identificeren welke gebieden moeten worden aangepakt en wat de volgende fase van de evaluatie zou moeten zijn. Een normale progressie van de evaluatie van de locatie is doorgaans een vorm van procesoptimalisatie.

OVER NCD SEPARATION SOLUTIONS

NCD Separation Solutions Ltd. is een uniek bedrijf dat een uitgebreid assortiment aan centrifuge-advies en centrifuge-engineering producten en diensten levert.