Centrifuge-onderdelen & -service

Diensten

Centrifuge-onderdelen & -service

Na decennia lang te hebben gewerkt in dit gespecialiseerde niche-vakgebied voor het scheiden van vloeibare en vaste stoffen, kunnen wij onze kennis en ervaring van een aantal toonaangevende OEM’s van centrifuges gebruiken om onze klanten te helpen bij het vinden van de reserveonderdelen die ze nodig hebben, waarbij een grote selectie onmiddellijk beschikbaar is. In de meeste gevallen kunnen we ook waar dan ook ter wereld binnen 48 uur gekwalificeerde servicemonteurs naar de locatie van onze klanten sturen.

Centrifuge Spares & Service 1
Centrifuge Spares & Service 2
Centrifuge Spares & Service 3

In nauwe samenwerking met de reparatie- en renovatiewerkplaatsen kunnen we snel het juiste type en aantal reserveonderdelen vaststellen die vereist zijn voor een project. Met ruim 20.000 individuele reserveonderdelen en bevestigingsmiddelen zijn snelle doorlooptijden vrijwel gegarandeerd. Alle niet-versleten reserveonderdelen, echt of gelijkwaardig, worden geleverd met een garantie van 12 maanden.

We zijn altijd beschikbaar om u te helpen met uw reserve- en servicebehoeften. We zijn ideaal gepositioneerd om onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten te ondersteunen.”

OVER NCD SEPARATION SOLUTIONS

NCD Separation Solutions Ltd is een uniek bedrijf dat een uitgebreid assortiment aan centrifuge-advies en centrifuge-engineering producten en diensten levert.